Dagens Flashback

Det bästa av det bästa

Flashback visar sig från sin bästa sida

leave a comment »

Rubriken kan misstas för sarkasm men jag menar verkligen det jag skriver.  Även om Flashback är känt som dödsknarkarpedofilsnazisternas  näste. Det är i mångt och mycket sant men runt juletid så har en fin tradition startats.

Kerstin Gunnarson valdes första gången i och med Arbetarbroders tråd ”Skicka julkort till Kerstin.” Kerstin hade dömts till böter efter att ha ”misshandlat” några snorungar som tryckt ner körsbär i hennes brevlåda.  Ett i mina ögon mycket gott val och det hela blev en succé. Nästa år var det så klart dags igen.  Det året blev den lyckliga mottagaren i sanna Flashback-anda denna anonyma Kuratorn som tack vare sin insats för flickor från mellanöstern levde underständigt dödshot.  Liksom första året blev mottagaren rörd över engagemanget.  Förra året var det epost72 som tog initivativet och efter en inte särskilt hård kamp stod Sten Börjesson som vinnare.  Sten hade råkat ut för inbrottstjuvar som torterade honom i flera timmar.  Sten hann tyvärr avlida innan julkorten kom fram men hans änka blev förvånad och glad.

I år är det av uppenbara skäl ännu oklart vem som kommer att få årets julkort men jag tvivlar inte en sekund på att vinnaren kommer att vara lika välförtjänt som tidigare år.

Written by bigfatcone

oktober 24, 2011 den 6:26 e m

Publicerat i Flashbackativism

Lämna en kommentar