Dagens Flashback

Det bästa av det bästa

Flashback – Inte bara julkort

leave a comment »

Jag kan tänka mig att det i slutändan inte alls gick som Kellermeister hade räknat med när hon startade en tråd med en liten uppmaning att dra sitt strå till stacken och skänka en liten slant till Musikhjälpen i P3.  Jag personligen tror att det var en kombination av Kellermeisters kaxiga trådstart och vad som verkar vara den gemene flashbackarens vilja att visa att vi minsann är så mycket mer än dödsknarkarpedofiler.

I dagsläget leder scouterna (oväntat, right? Pretton!) före typ sofis mode eller något. Tänk er så fräckt det hade varit om Flashback hade varit största insamlingsgruppen! Snacka om att gammelmedia hade fått lite smäll i ansiktet på sin fördom om att Flashback bara är en hög drogliberala, egocentrerade kriminella som aldrig skulle göra något gott. Just nu är det enbart 1400 kronor som krävs för att ta förstaplatsen!

Efter sen sån uppmaning kunde i alla fall inte undertecknad låta bli att engagera sig på Twitter och i den gemensamma IRC-kanal som hade startats. Tråden i sig är egentligen inte så jättespännande att läsa men evenemanget skapade en positiv buzz runt forumet och December 2011 var helt klart Flashbacks månad.

Hur gick det med insamlingen då? 151 550 svenska riksdaler vilket tog oss förbi bland annat Icabanken.

Väl mött nästa år. 200 000 klarar vi väl?

Written by bigfatcone

januari 15, 2012 den 8:02 e m

Publicerat i Flashbackativism

Tagged with

Lämna en kommentar